Ulkokotelo

Ulkokotelon lisäosaan päivitys: tyypillistä Suomen LVI-Kotelon ripeää tuotekehitystä

Saimme viime tiistaina kyselyn, kuinka vesitiiveys on huolehdittu Suomen LVI-Kotelon ulkokoteloissa.

LVI-Kotelo U -kotelomallisto on suunniteltu ulos Suomen rankkoihin ja arktisiin olosuhteisiin. Kotelossa kuljetetaan esimerkiksi sähköjohtoja ja putkia kerrostalon poistoilmalämpöpumppuja varten. Koteloissa on huomioitu muun muassa korroosionkestävyys vesitiiveyden lisäksi. Jokainen komponentti on suunniteltu kestämään C3-rasitusluokan olosuhteet kansiosasta kiinnitystarvikkeisiin saakka.

Kansi ja pohja on valmistettu sinkitystä teräslevystä. Ne on pulverimaalattu, joka takaa tyylikkään ulkonäön ja pitkän käyttöiän. Asiakkaamme kysyi alkuviikosta: Onhan kotelorakenne vesitiivis, vaikka alaosaan suunnitellun päätykappaleen laittaa ylös. Päätykappale on tiivis saumojen tiivistämisen jälkeen.

Muutimme alas suunnittelemamme päätykappaleen kaltevaksi seinästä pois päin tällä viikolla. Tällä estämme veden valumisen seinää päin päätykappaleen ollessa yläosassa. Muutettu päätykappale toimitetaan asiakkaallemme ulkokotelo-toimituksen mukana ja asiakkaiden tuleviin toimituksiin. Tämä on tyypillistä Suomen LVI-Kotelon tuotekehitystä, jossa pyrimme parantamaan tuotteita jatkuvasti ja vähentämään pieniäkin riskitekijöitä pois. Pienetkin muutokset tekevät tuotteesta turvallisemman ja helposti asennettavan.

Otamme ilomielin vastaan myös kehitettävät kohteet, emmekä ota niitä negatiivisella mielellä!

Ulkokotelo
Putket ja kaapelit ulos