Putkimoduuli

Räätälöidyt talotekniikkakotelot Suomen LVI-Kotelolta

Olemme saaneet monta kyselyä lähiaikoina: Voidaanko talotekniikkakoteloita putkille ja kaapeleille räätälöidä asiakaskohtaisesti.

Yksi iso vahvuutemme ovat juurikin räätälöidyt talotekniikkakotelot. Voimme muokata koteloita mittojen sekä värin suhteen. Yksi yleisin räätälöintikohde on MDF-koteloiden mittamuutokset juuri asiakkaalle sopivaksi. Sähkö- (EI30) ja teräskotelot ovat helposti muokattavissa juurikin teidän kohteeseen sopivaksi. Suosittelemme vakiotuotteita ensisijaisesti, koska niiden toimitusaika on lyhyempi ja hinta on totta kai edullisempi. Asiakkaamme ovat yllättyneet erikoiskoteloiden hintatasosta positiivisessa mielessä. Erikoiskotelo ei tarkoita järjetöntä hinnan nousua vakiotuotteeseen nähden, koska käytössämme on nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot (SolidWorks) ja joustava tuotanto.

Suunnittelukokemus teräksisten- ja MDF-koteloiden osalta on meillä yksi markkinoiden parhaista. Räätälöityjen kotelotuotteiden suunnittelusta vastaavalla Juha Lievosella on satojen mittojen mukaan suunniteltujen kotelojen, moduulien ja elementtien suunnittelukokemus. Juha on ollut koteloiden kanssa tekemisissä vuodesta 2010 lähtien. Suunnittelupalvelun kautta kiertävät talotekniikkakotelot suunnittelemme 3D-ohjelmalla (SolidWorks), jolloin koteloiden yhteensopivuus on taattu. Yksi huomioitava mittari mittatilauskoteloiden osalta on reklamaatioiden määrä: Se on tasan 0 kpl.

Putkimoduuli
LVI-Kotelo talotekniikkakotelo

Lisätietoa:

Juha Lievonen Puh: 040 354 5209 juha.lievonen@lvikotelo.fi