Sähkökotelo EI30-palosuojattu koteloratkaisu

Suomen LVI-Kotelo uudistaa tuotteillaan putkiremonttien LVI- ja sähköasennusten vakiintuneita ratkaisuja

Suomen LVI-Kotelo Oy panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja uudistaa putkiremonttialan vakiintuneita ratkaisuja. Yhtiö on nyt lanseerannut uuden EI30-palosuojatun sähkökotelon, jonka kehityksessä on painotettu kevyttä EI30-kokonaisratkaisua sekä urakoitsijan ja asentajan näkökulmaa. Tämä on tuonut putkiremonteissa käytettävään tuotteeseen useita asennustyötä helpottavia ominaisuuksia, jotka näkyvät kiinteistön asukkaille paloturvallisuuden parantumisena sekä nopeutuneena asennustyönä. www.lvikotelo.fi

Putkiremontti LVI-koteloilla

Suomen LVI-Kotelon tuotteet soveltuvat talotekniikan kotelointiin kaikissa kiinteistöissä ja tiloissa, ja niitä voidaan käyttää niin vesi- ja viemäriputkien kuin sähkökaapeleiden ja muun talotekniikan kotelointiin. Tuotekehityksen lähtökohtana on helppo asennettavuus. Asennustyötä helpottaa mm. se, että työskentelyyn ja liitosten tekemiseen on varattu riittävästi tilaa. Kotelo voidaan myöhemmin avata helposti ja tarkistaa putkien tai kaapelointien kunto.

– Uuden EI30-kotelojärjestelmän kehittämisessä on otettu tarkkaan huomioon työmaan ja asentamisen eri työvaiheet, kertoo toimitusjohtaja Niko Halonen Suomen LVI-Kotelosta. – Kaapeleiden reitit ovat aina käytettävissä, mikä mahdollistaa johtojen ja kaapeleiden asentamisen jälkikäteen. Koteloiden haaroituskohdat ovat puolestaan valmiita tuoteratkaisuja, jotka yksinkertaistavat ja nopeuttavat turvallisten EI30-haaroitusratkaisujen toteuttamista. Urakoitsijan ei itse tarvitse tehdä haaroitusten eristämistä, vaan kaikki toteutetaan valmiista tuotteista. Näin asennusaikaa säästyy merkittävästi. Läpiviennit huoneistoon eivät riko EI30-rakennetta, ja huoneiston puolelle LVI-koteloiden kokonaisjärjestelmä takaa yhdenmukaisen ja nykyaikaisen kotelointimenetelmän. Ulkoinen, akkreditoitu testauslaitos on myös tehnyt EI30-koteloille kokonaisvaltaisen palotestauksen. Tutustu asennukseen.

Kaikki yrityksen LVI-kotelot on tuotteistettu niin, että linjasaneerauksen toteuttaminen on kustannustehokasta ja asukkaille aiheutuva haitta on vähäinen.

– Olemme helpottaneet LVIS-suunnittelijoiden työtä yhdenmukaisilla tuoteperheillä, jotka tarjoavat LVI-koteloratkaisuja ja kustannustehokkaita kokonaisjärjestelmiä eri tarpeisiin. Suunnittelijan on helppo reitittää putket ja sähköjohdot turvallisesti, kun voi luottaa kattavaan EI30-kokonaisjärjestelmään. EI30-koteloratkaisumme soveltuvat myös teolliseen käyttöön.

Putkiremonttia ja sähköremonttia vauhdittavat LVI-kotelot valmistetaan tehdasoloissa mahdollisimman valmiiksi. Tällöin tuotteiden käsittely ja asennus paikan päällä on helppoa, nopeaa ja siistiä.

– LVI-Kotelo on kevyt käsitellä ja erittäin helppo asentaa. Asennustyön voin tehdä yksi ihminen, ilman nostureita tai muita nostoapuvälineitä. Kerrostaloissa merkittävä etu on myös se, että tuotteen saa vietyä asennuspaikalle ylempiin kerroksiin normaalissa henkilöhississä.

Näistä ominaisuuksista on hyötyä niin asentajalle kuin työn tilaajalle. Tuote onkin otettu vastaan markkinoilla erittäin positiivisesti ja tervetulleena ratkaisuna.

Vuoden 2018 aikana yritys panostaa tuotekehitykseen sekä myyntiverkostonsa laajentamiseen eri puolelle Suomea. Yrittäjien vahva talotekniikan ja liiketoiminnan osaaminen sekä yhteistyöverkostot mahdollistavat voimakkaan tuotekehityksen, joka myös tuottaa tulosta. – Suomen LVI-Kotelo on lanseeraamassa markkinoille valmiselementtiratkaisuja putkille ja sähköjohdoille. Kaikkia tuotteitamme yhdistää modulaarisuus, muokattavuus ja tyylikäs, moderni muotoilu, toteaa tuotteiden kehityksestä vastaava Juha Lievonen.

Lisätiedot

www.lvikotelo.fi

Juha Lievonen, tuotepäällikkö, Suomen LVI-kotelo Oy, 040 354 5209, juha.lievonen@lvikotelo.fi

Niko Halonen, toimitusjohtaja, Suomen LVI-kotelo Oy, 040 663 4355, niko.halonen@lvikotelo.fi

Jätä kommentti