Yhdistelmäkotelo

LVI-Kotelo Ts-mallisto on palosuojattu kotelo kaapeleille ja putkille. Kotelossa on EI30-hyväksytty tila sähköjohdoille ja kaapeleille. Erillinen putkitila takaa helpon ja nopean putkiasennuksen. Kaapelitilassa on kiinnikepisteet nippusiteiden lisäksi useille kiinnitystavoille. Putkikannakkeet kiinnitetään M8-kierrepisteisiin, jotka löytyvät yhdistelmäkotelosta vakiona.

Helppo asennus

Kotelon merkittävin etu on helppo asennus. Kotelossa on valmiit leikkaukset, jotka helpottavat koteloiden asennusta esimerkiksi haaroituskohdassa. Kaikissa komponenteissa on leikkaukset lyhennykselle.

Vuodonilmaisu

Koteloon on saatavissa yksi turvallisimmista vuodonilmaisuista. Valmistusvaiheessa ei ole käytetty liimaa. Muovin ja teräksen yhteenliimaus ja -tiivistys on tunnetusti epävarmaa, kun käyttöikäolettama on kymmeniä vuosia. LVI-Kotelo -vuodoilmaisin on helppo asentaa, koska kansiosaan ei tarvita reikiä tai muita työstettäviä aukkoja.

Toimitamme entiseen tapaan myös suppilomallista vuodonilmaisinta, kun sitä halutaan käytettävän.

Vuodonilmaisu