Putkikotelo, sähkökotelo sekä yhdistelmäkotelo

Putkikotelo, sähkökotelo sekä yhdistelmäkotelo soveltuvat kaikelle talotekniikan koteloinnille

Kun nykyaikaisissa linjasaneerauksissa halutaan säästää aikaa, kustannuksia ja ylimääräisiä yllätyksiä, niin yhä useammin talotekniikka (kuten putket, sähköt ja iv-putket) asennetaan LVI-koteloihin. Suomen LVI-Kotelo Oy:n kehittämät nykytekniikan vaatimusten mukaiset kotelot soveltuvat kaikelle talotekniikalle. LVI-koteloissa tyypillisimmin kuljetetaan käyttövesi- ja lämpöputket, viemäri- ja lämmöntalteenottoputket sekä sähkö- ja telekaapelit. Kotelointikokonaisuus on siisti ja vähän tilaa vievä. LVI-koteloita käytetään sekä ulkona ja sisätiloissa. Modernien LVI-koteloiden tuotekehityksessä on huomioitu vaihtelevat käyttöolosuhteet, joka mahdollistaa LVI-koteloiden turvallisen käytön kuivassa sisätilassa kuin myös märkätiloissa.

LVI-kotelot ovat aina räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Merkittävänä etuna LVI-koteloissa on tuotteiden asennusnopeus ja -helppous, joka selkeästi konkretisoituu tuotteiden keveydessä ja vapaana asennustilana. Tuotteiden turvallisuus, helppo ja nopea asennettavuus ovat olleet tuotekehityksen keihään kärkenä. Paloturvalliset (EI30) sähkö- ja yhdistelmäkotelot luovat turvaa mahdollisessa tulopalotilanteessa ja muut huippuunsa viritetyt yksityiskohdat kuten kerroskohtainen vuodonilmaisin turvaa kiinteistöä putkivaurioissa. Jokainen LVI-kotelo on avattavissa. Talotekniikkaa on helppo lisätä myöhemmin LVI-koteloihin. Avattavat kotelot takaavat tekniikan helpon huollon. LVI-kotelot ovat kustannustehokas ja ennen kaikkea moderni vaihtoehto muille kotelointiratkaisuille. Lue lisää uudistuvilta verkkosivuiltamme: www.lvikotelo.fi