LVI-Kotelon MDF-kotelot kerrostalojen nousulinjoihin

MDF-koteloista löytyy nyt malli myös putki- ja kaapelien nousulinjan asennukseen. Kotelotyyppi on LL5014 ja LU5114.

LVI-Kotelo LL5014 on tarkoitettu asennettavaksi nurkka-asennukseen ja LU5114 keskelle seinää. LVI-Kotelot sisältävät pohjakiinnikkeet ja kiinnityspisteet kaapeleille. Kaapelit on mahdollista kiinnittää pohjakiinnikkeeseen joko nippusiteellä tai kaarikiinnikkeellä.

Kansi on valmistettu 12 mm MDF-levystä, joka on pinnoitettu valkoiseksi. Kansiosaa ei tarvitse siis maalata enää työmaalla. Kansi on helppo avata esimerkiksi kaapelien lisäystä varten. Koteloon on saatavissa LVI-Kotelon valmistama vuodonilmaisujärjestelmä, joka takaa turvallisen elinkaaren putkille.

LL5014 ja LU5114 mahdollistavat villaeristeen asentamisen putkien ympärille. Esimerkiksi koteloihin on asennettavissa 3kpl 28 mm putkia Sarja 23 (40mm) -villaeristeellä.

Kysy lisää myynnistämme

Lähetä sähköpostia myynti(at)lvikotelo.fi tai soita 040 354 5209

Jätä kommentti