Uudistettu LVI-Kotelo L-mallisto

Home / Asennus / Uudistettu LVI-Kotelo L-mallisto

Saimme juuri päivitettyä LVI-Kotelo L-malliston uuteen kuosiin. Kotelossa on huomioitu asukkaiden ja urakoitsijoiden toiveet. Kotelossa on useita hyödyllisyysmallilla suojattuja yksityiskohtia, jotka helpottavat asennusta ja tekevät tuotteesta viimeistellyn.
Putkien eristys on tehty helpoksi ja kaapelit kiinnitetään koteloon nykyaikaisesti pikakiinnitteisillä LVI-Kotelo NS -kiinnikkeillä, jollon perinteisten nippusiteiden työläs pujottaminen voidaan unohtaa! Perinteisille nippusiteillekin on paikat edelleen, jos asennusvaiheessa niitä halutaan käyttää.
Kansiosa on pinnoitettu valkoiseksi, jollon se soveltuu lähes jokaiseen huoneistoon. Kansiosan saa myös erikoisvärillä, jos sellaiselle on tarvetta. Koteloa on saatavissa nurkka-asennukseen ja keskelle kattoa tai seinää asennettavaksi.