Asukkaat

Helppo putkiremontti

LVI-Kotelo-putkiremontissa etsitään putkille ja johdoille uusi reitti eikä vanhoihin putkiin tai kaapeleihin kosketa laisinkaan. Uudistettu putki- ja kaapelireitti löytyy lähes poikkeuksetta. Koteloita käytettäessä saavutetaan runsaasti etuja kuten:

  • Asuminen putkiremontin aikana on mahdollista
  • Asennusnopeus
  • Siisteys
  • Helppo asennus
  • Vesikatko on alle vuorokauden

Porrashuoneen kotelot on valmistettu kestävästä teräslevystä, joka on pinnoitettu valkeaksi. Pinnoite on kestävä ja sille myönnetään pitkä takuu. Porrashuoneen kotelot sisältävät pohjan ja kannen. Porrashuoneen lisäksi asuntoihin voidaan käyttää LVI-Koteloa. Huoneistoon sopiva LVI-Kotelo L koostuu pohjakiinnikkeistä ja kannesta, joka on valmistettu MDF-levystä, joka on pinnoitettu maalarinvalkeaksi. LVI-Koteloihin eristyksen tekee eristysammattilainen, jolla taataan energiatehokas ja tiivis eristys seuraaviksi vuosikymmeniksi.

LVI-Kotelo -putkiremontissa vältytään ikäviltä purkamisesta johtuvilta ääniltä sekä jätteiltä. Myös asbestipurkamisen määrä pienentyy, koska seinä- ja lattiarakenteisiin ei kosketa läpivientejä lukuunottamatta. Ääni, jäte ja meluhaitta on huomattavasti vähäisempi kuin perinteisessä putkiremontissa.

Asukkaille aiheutuva haitta on huomattavasti vähäisempi LVI-Kotelo-remontissa verrattuna perinteiseen putkiremonttiin. Suurin osa asennus- ja korjaustyöstä tehdään asunnon ulkopuolella. Huoneistoon asennettavat kotelot vähentävät asennusaikaa asunnoissa. Kotelot valmistetaan Suomessa!