Lisäosat LVI-T -koteloon

Home / Lisäosat / Lisäosat LVI-T -koteloon

Näkyvät lisäosat on valmistettu samasta materiaalista kuin kotelon kansi ja pohja. Näin kotelojärjestelmän lisäosat istuvat saumattomasti LVI-Kotelo T:n kanssa.

Vuodonilmaisu

LVI-Kotelo vuodonilmaisu takaa kiinteistön turvallisuuden huomaamattomasti. Vuodonilmaisusta jää näkyviin vain kotelon kanteen kytkettävä pikaliitin (ei näy kuvassa). LVI-Kotelo vuodonilmaisu on helppo tilata, jokaiseen koteloon on vain yksi malli, joka kattaa kaikki putkikoot.

Peitekulmat

Peitekulmilla peitetään raot koteloiden nurkista. Peitekulmien käyttö ei ole välttämätöntä, jos saumat saadaan istumaan hyvin. Peitekulmia on saatavilla sisä- ja ulkokulmiin.

Pääty

Päätyosalla peitetään kotelon avonaiseksi jäänyt pääty.

Jatkokset

U-jatkoksia käytetään vaakakoteloiden saumakohdissa. U-jatkokset eivät ole välttämättömiä, jos saumat astuvat nätisti yhteen. Valmistamme myös L-jatkoksia, jolloin asennus on helpompaa nurkka-asennuksessa.

Haaroituskotelo

Haaroituskotelolla peitetään putkien haaroituskohtien kotelon avoin kohta. Vakiomittojen lisäksi valmistamme erikoismitoilla kohteeseen sopivaksi. Haaroituskoteloita on saatavissa jokaiseen asennuskohteeseen sopivaksi.

Tarkastus- ja vesimittarikotelot

Tarkastuskotelo on saatavissa avattavalla luukulla. Avattava tarkastuskotelo on erittäin helppo asentaa LVI-Kotelo T-kotelon kansiosaan kiinni. Kannen luukkuosa on yhtä suuri kuin kotelo antaen huomattavan ison työskenteltytilan.

Tarkastuskotelo on saatavissa myös umpinaisena tai siinä on aukko standardinmukaisille tarkastusluukuille esim. 300×300. Tarkastusluukun aukon voi tehdä myös vaakakotelon kansiosaan työmaalla. Tällöin ei tarvitse asentaa erillistä koteloa.