Asukkaat

Helppo putkiremontti

Taloyhtiön putkiremontti (linjasaneeraus) kannattaa toteuttaa nykyaikaisesti ja kustannustehokkaasti LVI-koteloratkaisuilla.

Mikä LVI-kotelo-putkiremontti on?

LVI-Kotelo-putkiremontissa etsitään putkille ja johdoille uusi reitti eikä vanhoihin putkiin tai kaapeleihin kosketa laisinkaan. Uudistettu putki- ja kaapelireitti löytyy lähes poikkeuksetta. Koteloita käytettäessä saavutetaan runsaasti etuja kuten:

  • Asuminen putkiremontin aikana on mahdollista
  • Asennusnopeus
  • Siisteys
  • Helppo asennus
  • Vesikatko on alle vuorokauden

 

 

Porrashuoneen kotelot ovat valmistettu kestävästä teräslevystä, joka on pinnoitettu valkeaksi. Pinnoite on kestävä ja sille myönnetään pitkä takuu. Porrashuoneen kotelot sisältävät pohjan ja kannen. Porrashuoneen lisäksi asuntoihin voidaan käyttää LVI-Koteloa.

Huoneistoon sopiva LVI-Kotelo L koostuu pohjakiinnikkeistä ja kannesta, joka on valmistettu MDF-levystä. Kansi on pinnoitettu maalarinvalkeaksi.

LVI-koteloiden edut

LVI-Koteloihin eristyksen tekee eristysammattilainen, jolla taataan energiatehokas ja tiivis eristys seuraaviksi vuosikymmeniksi.

LVI-Kotelo -putkiremontissa vältytään ikäviltä purkamisesta johtuvilta ääniltä sekä jätteiltä.

Asbestipurkamisen määrä pienentyy, koska seinä- ja lattiarakenteisiin ei kosketa läpivientejä lukuun ottamatta. Ääni, jäte ja meluhaitta on huomattavasti vähäisempi kuin perinteisessä putkiremontissa.

Asukkaille aiheutuva haitta on huomattavasti vähäisempi LVI-Kotelo-remontissa verrattuna perinteiseen putkiremonttiin. Suurin osa asennus- ja korjaustyöstä tehdään asunnon ulkopuolella. Huoneistoon asennettavat kotelot vähentävät asennusaikaa asunnoissa.

Tuet suomalaista työtä ja teollisuutta käyttämällä LVI-Kotelo -putkiremonttia. Kotelot valmistetaan Suomessa!

 

 

Lisätietoa puh. 040 354 5209 / myynti@lvikotelo.fi