Putkikotelo ja kaapelikanava

Putkien ja sähköjohtojen asennus talotekniikkakotelolla

Suomen LVI-Kotelo Oy toimittaa monipuolisen talotekniikkaelementti-järjestelmän putkille ja kaapelille jokaiseen kiinteistöön ja tilaan. Valmistamme talotekniikkakotelot tilaan sopivista materiaaleista, jolla saavutetaan laadukas ja kustannustehokas talotekniikkakotelo.

Kerrostalon porrashuoneeseen sopii teräksinen talotekniikkakotelo, joka on kestävä valinta putkien ja kaapeleiden kuljettamisen huomaamattomasti. Sinkitystä teräslevystä valmistettu kotelo on pinnoitettu kestävällä valkoisella maalilla.

Kerrostaloissa asennetaan putkien lisäksi sähköjohtoja ja datakaapeleita. LVI-Kotelo -mallisto käsittää tuotteen sähköjohdoille ja kaapeleille EI30 palosuojauksella. LVI-Kotelo Ts -mallisto mahdollistaa putkien asentamisen sähköjohtojen rinnalle. EI30-testaus on tehty auktorisoidussa testilaitoksessa. Testi käsitti kotelon lisäksi koko järjestelmän sisältäen esimerkiksi päädyn ja haaroituskotelon. Koteloissa korostuu erittäin helppo asennus. Sähköpohjat ovat lyhyitä elementtejä, joiden asennus on helppoa. Koteloiden visuaalinen ilme on siisti yhtenäisen peitekannen vuoksi.

MDF-kansiosasta ja teräksisestä pohjakiinnikkeestä koostuva MDF-kotelo asennetaan huoneistoihin ja muihin sisätiloihin. Se on erittäin helppo muokata jokaiseen huoneistoon sopivaksi. MDF-kotelot ovat räätälöitävissä niin leveyden kuin syvyyden suhteen. MDF-koteloiden peruspinnoite on valkoinen struktuuripinta, joka sopii yhteen erinomaisesti huoneistojen telamaalattujen pintojen rinnalle.

Ulkona putket ja kaapelit suojataan LVI-Kotelo U -malliston ulkokoteloilla, jotka ovat suunniteltu Suomen sääolosuhteisin. Kotelot ovat suunniteltu C3-rasitusluokkaa noudattaen.

Valmistamme kuilukoteloita, jotka asennetaan portaiden kaiteiden väliseen tilaan esimerkiksi kerrostalon rappukäytävässä.

Porrashuone tai huoneisto – teräslevystä valmistettu LVI-Kotelo T laadukkaalla maalipinnalla
Huoneisto – valkoisen pinnoitteen sisältävä LVI-Kotelo L tai teräslevystä valmistettu LVI-Kotelo T maalipinnoitteella
Portaan kaiteiden välitila – teräslevystä valmistettu LVI-Kotelo TK
Ulos – kohteen mukaisella värillä pinnoitettu LVI-Kotelo U