Lisäosat LVI-T -koteloon

Lisäosat teräslevystä valmistettuihin koteloihin

Näkyvät lisäosat ovat valmistettu samasta materiaalista kuin kotelojen kannet ja pohjat. Näin kotelojärjestelmän lisäosat istuvat saumattomasti LVI-Kotelo T:n kanssa.

Vuodonilmaisu

LVI-Kotelo vuodonilmaisu takaa kiinteistön turvallisuuden huomaamattomasti. Vuodonilmaisusta jää näkyviin vain kotelon kanteen kytkettävä pikaliitin (ei näy kuvassa). LVI-Kotelo vuodonilmaisu on helppo tilata, jokaiseen koteloon on vain yksi malli, joka kattaa kaikki putkikoot.

Peitekulmat

Peitekulmilla peitetään raot koteloiden nurkista. Peitekulmien käyttö ei ole välttämätöntä, jos saumat saadaan istumaan huomaamattomasti. Peitekulmia on saatavilla sisä- ja ulkokulmiin.

Pääty

Päätyosalla peitetään kotelon avonaiseksi jäänyt pääty.

Jatkokset

U-jatkoksia käytetään vaakakoteloiden saumakohdissa. U-jatkokset eivät ole välttämättömiä, jos kansiosien saumat istuvat huomaamattomasti yhteen.

Haaroituskotelo

Haaroituskotelolla peitetään putkien haaroituskohtien kotelon avoin kohta. Haaroituskotelo voidaan valmistaa erikoismitoilla kohteeseen sopivaksi.

Tarkastus- ja vesimittarikotelot

Tarkastuskotelo on saatavissa avattavalla luukulla. Avattava tarkastuskotelo on erittäin helppo asentaa LVI-Kotelo T-kotelon kansiosaan kiinni. Kannen luukkuosa on yhtä suuri kuin kotelo antaen huomattavan ison työskentelytilan.Tarkastuskotelo on saatavissa myös umpinaisena tai siinä on aukko standardinmukaisille tarkastusluukuille esim. 300×300. Tarkastusluukun aukko voidaan tehdä vaakakotelon kansiosaan työmaalla, jolloin ei tarvita erillistä tarkastuskoteloa. 
Tarkastusluukku