Viemärielementti

Viemärielementti

Nopeutta ja kustannustehokkuutta Hybridi putkiremontilla

Hyvin onnistunut putkiremontti edellyttää entistä kustannustehokkaampia ratkaisuja ja nopeampia asennuksia.

Olemme vastanneet haasteeseen kehittämällä viemärielementin, jotka nopeuttavat putkiremontin ja saneerauksen eri vaiheita korjausrakentamisessa. Viemärielementti mahdollistaa kustannustehokaan Hybridi putkiremontin.

Nopeutta

Tehtaassa valmistetut valmiselementit ja viemärielementit tuovat sekä suunnittelu- että asennusvaiheeseen kauan odotettua nopeutta ja kustannustehokkuutta. Helposti avattavat elementit ovat kestäviä, vuototurvallisia ja monikäyttöisiä.

Viemärielementit ovat nopea tapa toteuttaa putkiremontti Hybridi-menetelmällä.

Uudet putket ja sähköt

Viemärielementit soveltuvat erinomaisesti täydelliseen putkiremonttiin, jossa halutaan uudet viemäri- ja käyttövesiputkistot.

Viemärielementit ovat tehdasvalmisteisia ja elementteihin voi asentaa talotekniikka kuten viemäri-, käyttövesi- ja lämpöputkien sekä sähkö- ja telekaapelien kuljettamiseen sekä kuivissa- että märkätiloissa.

Kuivan tilan viemärielementti

Kuivan tilan viemärielementit soveltuvat viemäri-, käyttövesi- ja lämpöputkien sekä sähkö- ja telekaapelien kuljettamiseen porrashuoneessa ja huoneistoissa kuivissa tiloissa.

Märän tilan viemärielementti

Märkätilan viemärielementit soveltuvat viemäri-, käyttövesi- ja lämpöputkien sekä sähkö- ja telekaapelien kuljettamiseen märkätiloissa.

Kysy lisätietoa tuotteista: myynti (at) lvikotelo.fi / puh. 040-354 5209.