LISÄOSAT LVI-T -KOTELOON

Lisäosat teräslevystä valmistettuihin koteloihin

Näkyvät lisäosat ovat valmistettu samasta materiaalista kuin kotelojen kannet ja pohjat. Näin kotelojärjestelmän lisäosat istuvat saumattomasti LVI-Kotelo T:n kanssa.

VUODONILMAISU

LVI-Kotelo vuodonilmaisun tarkoituksena on saattaa vuotavien putkien vuotovesi kotelon ulkopuolelle, josta vuoto voidaan havannoida. LVI-Kotelo vuodonilmaisu takaa kiinteistön turvallisuuden huomaamattomasti ja luotettavasti.

Vuodonilmaisin on erittäin helppo asentaa eikä kantta tai pohjaa tarvitse työstää. Vuodonilmaisusta jää näkyville vain tumman harmaaksi maalattu teräslevy lattian rajassa. Vuodonilmaisua asennettaessa ei tarvita kuumailmapuhallinta, koska tiivistys tehdään kumitiivisteellä!

PEITEKULMAT

Peitekulmilla peitetään raot koteloiden nurkista. Peitekulmien käyttö ei ole välttämätöntä, jos saumat saadaan istumaan huomaamattomasti.

 

Peitekulmia on saatavilla

  • Sisäkulmiin

  • Ulkokulmiin

  • Katto- ja seinäasennuksiin

PÄÄTY

Päätyosalla peitetään kotelon avonaiseksi jäänyt pääty

kylpyhuone_musta1.jpg

Ota yhteyttä

Myynti: Juha Lievonen

Puh 040 354 5209
Sähköposti: juha.lievonen (at) lvikotelo.fi

  • Facebook

U-JATKOS

U-jatkoksia käytetään vaakakoteloiden saumakohdissa. U-jatkokset eivät ole välttämättömiä, jos kansiosien saumat istuvat huomaamattomasti yhteen.

HAAROITUSKOTELO

Haaroituskotelolla peitetään putkien haaroituskohtien kotelon avoin kohta. Haaroituskotelo voidaan valmistaa erikoismitoilla kohteeseen sopivaksi.

TARKISTUS JA VESIMITTARIKOTELO

Tarkastuskotelo on saatavissa avattavalla luukulla. Avattava tarkastuskotelo on erittäin helppo asentaa LVI-Kotelo T-kotelon kansiosaan kiinni. Kannen luukkuosa on yhtä suuri kuin kotelo antaen huomattavan ison työskentelytilan.

Tarkastuskotelo on saatavissa myös umpinaisena tai siinä on aukko standardinmukaisille tarkastusluukuille esim. 300×300. Tarkastusluukun aukko voidaan tehdä vaakakotelon kansiosaan työmaalla, jolloin ei tarvita erillistä tarkastuskoteloa.

Me tarjoamme nykyaikaisia ja innovatiivisimpia LVI-koteloita niin taloyhtiöiden kuin pientalojen putki- ja linjasaneerauksiin.

Y-tunnus: 2795496-3

  • LinkedIn
  • White Facebook Icon

Myynti:

040 354 5209

040 6634355

Postiosoite:
Rokanrinne 7
50150 Mikkeli

© 2020 MS Jonna

LVIkotelo_logo.png